Carmen Miloglav s Campus Deportivo Prometeom u prvoligaške okršaje

Ženska košarka

by HR košarka 8 Pregleda comments

Hrvatska reprezentativka Carmen Miloglav  (170- G-91) i sljedeće sezone ostat će članica novog španjolskog prvoligaša Membership Deportivo Campus Prometea. Rezultat je to obostranog zadovoljstva dosadašnjom suradnjom.

Protekle sezone u drugoj ligi Španjolske Carmen je upisala 15 nastupa za Membership Deportivo Campus Promete te je prosječno ostvarivala učinak od 6.9 koševa, three.5 skokova, 2.5 asistencija, i 1.5 “ukradenih” lopti po susretu. Svojim dobrim igrama pomogla je klubu u ostvarenju rezultatskih ciljeva, osvajanja naslova prvaka druge lige i povratka u prvoligaško društvo.

Kroz dosadašnju karijeru u inozemstvu  je igrala u Americi za Florida Worldwide College,  u Španjolskoj za Gran Canariu, Perfumerias Avenidu s kojom je osvojila prvenstvo i Kup Španjolske te Membership Deportivo Campus Promete s kojim je osvojila naslov prvaka druge Španjolske lige. U Njemačkoj je jednu sezonu branila boje Rutronik Stars Kelterna s kojim je osvojila naslov prvakinja Njemačke i Superkup, dok je u Hrvatskoj igrala za ŽKK Ragusu iz Dubrovnika i ŽKK Zadar.

Carmen Miloglav prošla je sve mlađe reprezentativne selekcije Hrvatske, a od 2014. godine članica je seniorske reprezentacije. Sa seniorskom reprezentacijom sudjelovala je na EuroBasketu u Mađarskoj i Rumunjskoj 2015. godine te je na tom turniru u 7 odigranih utakmica prosječno ostvarivala učinak od three.four koša, 2.four skoka i three.6 asistencija po susretu, a Hrvatska je na koncu zauzela 12. mjesto.  Sudjelovala je i u kvalifikacijama za EuroBasket 2019. godine u Srbiji i Latviji te je u three odigrane utakmice prosječno ostvarivala učinak od 6.7 koševa, 1.zero skokova, 1.zero asistencija i zero.three ukradenih lopti po susretu.

Krešimir Dabić

Foto: Carmen Miloglav s Campus Deportivom okušat će se i u najboljoj španjolskoj ligi /fb

Komentari