Dogovor Heata i Wolvesa za Butlera propao u zadnjoj sekundi… Clippersi i dalje zainteresirani

Hoopster

NBA / Hoopster 1 Pregleda comments

‘Jimmy Butler’ saga nikako da završi. I pored dosta momčadi koje žele Butlera u svojim redovima, izgleda da Minnesota Timberwolvesi i njihov trener Tom Thibodeau imaju nerealne želje.

Zadnja glasina koja nam dolazi s druge strane Atlantika govori da su Los Angeles Clippersi i dalje zainteresirani za Butlera. Podsjećamo, kad je prije dvadesetak dana Butler saopćio čelnicima Wolvesa da želi razmjenu, LA Clippersi su bili jedna od triju momčadi (ostale su Brooklyn Netsi i New York Knicksi, kasnije je proširio spisak i dodao Miami Heat) u koje je Butler želio otići. Zadnji pregovori su vođeni sinoć, ali su prekinuti kad su Wolvesi zatražili krilo Tobiasa Harrisa kojeg se Clippersi u ovom trenutku ne žele odreći. Nije poznato što su Clippersi nudili.

A propali su i pregovori s Heatom… Floridska franšiza smekšala se na prvotna potraživanja Wolvesa, uključila je i Josha Richardsona, bila voljna dati Butleru maksimalni ugovor na pet godina, no onda su u Minneapolisu u zadnji trenutak promijenili ploču te odlučili tražiti – još više! Miami, naravno, nije pristao, a moguće je da se pregovori opet nastave, no ovaj put je razmjena bila na korak od stvarnosti…

&

Komentari