Hrvatski Telekom postao je naslovni sponzor hrvatske košarkaške Premijer lige

tportal.hr

by HRkos 445 Pregleda comments

Hrvatski Telekom postao je naslovni sponzor hrvatske košarkaške Premijer lige

tportal.hr

by HRkos 445 Pregleda comments

Na taj način HT je još jedanput pokazao privrženost hrvatskome sportu i aktivnom životu, te je nakon podrške hrvatskom nogometu (Hrvatski Telekom Prva liga) i trčanju (Magenta 1 B2B RUN) sada postao partner i najuglednijega hrvatskoga košarkaškog natjecanja. Liga broji 13 klubova u i nosit će ime Hrvatski Telekom Premijer liga.

Ove godine u dvoranama širom Hrvatske vodit će se velika borba, jer će Hrvatski Telekom Premijer ligu na kraju sezone morati napustiti tri posljednje plasirana kluba.

Klubovi koji sudjeluju u Hrvatski Telekom Premijer ligi su: Cibona, Cedevita, Zadar, Alkar, Ribola Kaštela, Škrljevo, Hermes Analitica, Zagreb, Vrijednosnice Osijek, Zabok, Šibenik, Jazine Arbanasi i Split.

Prva utakmica Hrvatski Telekom Premijer lige: KK Cedevita – KK Zadar na rasporedu je u petak, 6. listopada 2017. s početkom u 18 sati uz prijenos na Arenasportu, programu koji se može pratiti putem MAXtv-a. Srazovi hrvatskih košarkaša moći će se pratiti i na drugom programu Hrvatske televizije, također u sklopu MAXtv-a.

PROČITAJTE CIJELI ČLANAK

Komentari