Jerel Blassingame Kosarkaski kamp u Zagrebu

Kampovi

by HRkos 737 Pregleda comments

Jerel Blassingame Kosarkaski kamp u Zagrebu

Kampovi

by HRkos 737 Pregleda comments

Krajem sljedećeg mjeseca u Košarkaškom domu Cedevita naši mladi igrači imat će priliku sudjelovati na Košarkaškom kampu kojeg organizira bivši Cibos Jerel Blassingame. Riječ je o jedinstvenom međunarodnom košarkaškom kampu koji na jednome mjestu okuplja mlade nade od devet do 18 godina te profesionalne košarkaše i trenere koji žele poboljšati svoje vještine pod budnim okom profesionalaca iz NBA-a te europske i hrvatske košarke. Spomenimo da će svi sudionici dobiti komplet PEAK opreme za treninge.

Košarkaški kamp se održava 27., 28. i 29. lipnja 2018. godine u Zagrebu, a voditi će ga bivši Cibos Jerel Blassingame uz prisustvo svojih prijatelja košarkaša iz NBA, američkih reprezentativaca i košarkaša iz Europe te jednako tako profesionalnih trenera iz Europe i SAD-a. Prema najavama poseban gost će biti Kenneth Faried, igrač NBA sastava Denver Nuggets, a doći će i Demonte Harper, igrač Zenita iz St. Peterburga, još dva NBA igrača kao gosti iznenađenja, naši Filip Krušlin i Martin Junaković, te treneri Julien Espinosa, Justin Bright, Slaven Rimac i Jurica Golemac.

Oni koji se dobro sjećaju najveće klupske košarkaške senzacije na ovim prostorima u 21. stoljeću – a to je Cibonino osvajanje regionalne lige usred Beograda – zacijelo se sjećaju i hitronogog i tamnoputog razigravača vukova. Uz Darija Šarića, Bles je bio ključ te nevjerojatne sportske priče, pa mnogi Cibonini poklonici i danas žale što je ovaj simpatični Amerikanac napustio klub. U vrijeme dok je igrao za Cibose upoznao je Zagrepčanku Ivanu koja je važan dio ovog Kampa. Kao hrvatskom zetu san mu je igrati za hrvatsku reprezentaciju. Trenutačno je najbolji playmaker francuske lige, uskoro bi trebao dobiti hrvatsku putovnicu i rado bi, ako bude poziva, pomogao hrvatskoj reprezentaciji.

Informacije o kampu potražite na https://www.jerelblassingame.com/

Hrkos/VL/PR

Komentari