Povratci su u modi: Vujačić pokušava izboriti novi angažman u Ligi

Hoopster

NBA / Hoopster 18 Pregleda comments

Aleksandar ,,Sasha“ Vujačić, bivši slovenački reprezentativac, obavio je prethodnih dana treninge s dvije NBA momčadi i to Oklahoma City Thunderima i New Orleans Pelicansima.

&

Prethodne sezone igrao je u Italiji za Fiat iz Torina. Prije Fiata, Vujačić je odigrao dvije sezone za New York Knickse i to najviše zbog njihovog tadašnjeg GM-a Phila Jacksona i trenera Dereka Fishera s kojima je u Los Angeles Lakersima osvojio dvije titule prvaka NBA lige 2009. i 2010. godine.

&

Lakersi su ga kao 27. izbor prve runde izabrali na draftu 2004.godine. Za Lakerse je igrao od ljeta 2004. godine, pa sve do polovice sezone 2010/2011 kada je mijenjan u Brooklyn Netse. U ljeto 2011. godine (tada bio zadnji lockout) se vraća u Europu gdje se zadržao dvije sezone. Sezonu 2013/2014.igra za Los Angeles Clipperse, a onda pravi pauzu od jedne godine pa dolaskom Jacksona i Fishera potpisuje dvogodišnji ugovor za Knickse.

&

Naredni dani će nam pokazati hoće li se tridesetčetverogodišnji Sasha vratiti u NBA ligu gdje bi gore spomenutim momčadima mogao pomoći svojim iskustvom.

Komentari