Predsjednik Blazersa: Nećemo razmijeniti ovu jezgru!

Hoopster

NBA / Hoopster 13 Pregleda comments

U tri godine zajedničkog igranja Damiana Lillarda i C.J. McColluma ekipa Portlanda Trail Blazersa slavila je u 54% susreta. No kada je riječ o doigravanju nikada nisu uspjeli napraviti značajan rezultat zbog čega se postavlja pitanje da li je vrijeme da franšiza iz Oregona krene u drugom pravcu?

Ipak, da se roster neće mijenjati potvrdila je uprava Blazersa koja je produljila ugovor s Jusufom Nurkićem nakon čega je predsjednik Neil Olshey izjavio:

Želimo zadržati Jusufa na duži period kako bi pokušali napraviti pozitivan rezultat. Jezgra momčadi u vidu Lillarda i McColluma ima još minimalno tri godine ugovora što pokazuje kako ne planiramo mijenjati naša najjača oružja nego ćemo raditi s ovim što imamo. Dame i CJ su nam mnogo puta donijeli radost tako da ne sumnjamo da će i u skorijoj budućnosti ostati tako.”

U prethodnoj sezoni, Blazersi su regularni dio okončali na trećoj poziciji zapadne konferencije s omjerom 49-33. U doigravanju su izbačeni u prvoj rundi od strane New Orleans Pelicansa rezultatom 4-0.

Izjave predsjednika se možda neće svidjeti navijačima Portlanda s obzirom na to da će u budućnosti igrom dirigirati pomenuti tandem, ali očigledno je da uprava Portlanda nije spremna na veće promjene.

Komentari