Pregled košarkaških kampova u Hrvatskoj - Mjesto, prijave, cijene...

Kampovi

by HRkos 1089 Pregleda comments

5b0e887fdfbf8_file.jpeg

Donosimo vam pregled poznatijih košarkaških kampova s kratkim informacijama o terminima, mjestu i cijenama koje mogu biti od pomoći mladim košarkašima da provedu dio ljetnih praznika uz najdraži sport.

BIOGRAD - Košarkaški kamp Hrvatskog košarkaškog saveza

Sada već tradicionalni ljetni košarkaški kamp Hrvatskog košarkaškog saveza održat će se i ovoga ljeta. Odredište ponovno je Biograd na Moru, točnije hotel 'Bolero' i dvorana OŠ Biograd.

Termini: 23. do 29. lipnja i 29. lipnja do 5. srpnja
Godište: 2003. - 2007. (dječaci i djevojčice)
Cijena: 1900 kuna (2000 kuna s prijevozom iz Zagreba)

Prijave i informacije na: http://www.hks-cbf.hr/vijesti/2018/prijavi-se-na-l...


ZAGREB - JBLASS SKILLS ACADEMY

Riječ je o jedinstvenom međunarodnom košarkaškom kampu koji na jednome mjestu okuplja mlade nade od devet do 18 godina te profesionalne košarkaše i trenere koji žele poboljšati svoje vještine pod budnim okom profesionalaca iz NBA-a te europske i hrvatske košarke. Spomenimo da će svi sudionici dobiti komplet PEAK opreme za treninge.

Košarkaški kamp se održava 27., 28. i 29. lipnja 2018. godine u Zagrebu, a voditi će ga bivši Cibos Jerel Blassingame uz prisustvo svojih prijatelja košarkaša iz NBA, američkih reprezentativaca i košarkaša iz Europe te jednako tako profesionalnih trenera iz Europe i SAD-a. Prema najavama poseban gost će biti Kenneth Faried, igrač NBA sastava Denver Nuggets, a doći će i Demonte Harper, igrač Zenita iz St. Peterburga, još dva NBA igrača kao gosti iznenađenja, naši Filip Krušlin i Martin Junaković, te treneri Julien Espinosa, Justin Bright, Slaven Rimac i Jurica Golemac.

Termin: 27. do 29. lipnja (Dom košarke Cedevita)
Godište: Od 9 do 18 godina (dječaci i djevojčice)
Cijena: 1300 kuna

Prijave i informacije na: https://www.jerelblassingame.com/


UMAG - B4U Camp

Osnovni cilj sportskog dijela kampa jest poboljšati i unaprijediti individualne i timske temelje košarke svakom polazniku. Elementi kojima će se poklanjati najviše pozornosti jesu kretanje i zaustavljanje s loptom, pivotarenje, dribling, tehnika dodavanja, tehnika šuta, igra 1 : 1 bez lopte i s njom, igra 2 : 2 i 3 : 3 obrana – napad. Uz košarkaške elemente polaznici će proći i „atletsku školu“ kao uvod u trening, tijekom koje će se upoznati s pravilima trčanja i izvođenjem vježbi istezanja i razgibavanja pod stručnim vodstvom profesora kineziologije. Polaznici će biti podijeljeni u tri zasebne dobne skupine, od kojih će svaka raditi po posebno prilagođenu programu.

Termini: 7. do 14 i 14. do 21. srpnja
Godište: Od 9 do 18 godina (dječaci i djevojčice)
Cijena: 2625 kuna (2190 za članove klubova)

Prijave i informacije na: https://www.basketball4u.org


ZABOK - Basketball Camp Croatia

Kamp se po prvi puta održava u novoj dvorani KK Zabok-a u Zaboku sa smještajem u luksuznom Hotelu Well**** s 4 zvjezdice. Sudionici će imati priliku upoznati se i raditi s profesionalnim igračima, čuti savjete košarkaških legendi, a sve to uz druženje s vršnjacima iz Hrvatske i cijele Europe.

Termini: 25. lipanj - 2. srpanj i 2. do 9. srpnja
Godište: Od 10 do 18 godina (dječaci i djevojčice)
Cijena: 2600

Prijave i informacije na: http://www.crobasketcamp.com


DUBROVNIK - 11. međunarodni kamp "Libertas Mario Hezonja"

Međunarodni košarkaški kamp Libertas ovo ljeto slavi 11. godinu postojanja. Drugu godinu zaredom ovaj hvalevrijedni događaj nosi ime prvog Dubrovčanina u NBA ligi, Mario Hezonja nije zaboravio svoje košarkaške početke i još je jednom dokazao svoju veličinu. Uz njegovu potporu, ionako respektabilna organizacija, podignuta je na još veću razinu, a kao i lani, dolazi Slovenka Vanja Cernivec, trenerica iz prestižne NBA akademije.
Dubrovačke ljetne košarkaške radosti okupile su u proteklih 10 godina na jednom mjestu svjetski poznate trenere sa svih kontinenata osim Afrike, ali i mlade košarkašice i košarkaše iz čak 17 država svijeta

Termini: 28. do 24. lipnja, 25. do 30. lipnja i 30. lipanj do 6. srpnja
Informacije na: https://www.facebook.com/KK-Dubrovnik-168084293197...

VELI LOŠINJ - Ljetni kamp KK Cedevita

Misao vodilja je da se zabavljamo. Od prvog do zadnjeg dana. Od jutarnjeg treninga kada učimo neke nove košarkaške „fore“, preko dana kada se kupamo i igramo društvene igre, pa do večeri kada se natječemo ili odemo do rive na šetnju i sladoled. Kamp pohađaju različiti kamperi iz različitih razloga. Neki žele zabavu, neki žele nova poznanstva, neki žele natjecanje, a neki žele napredovati. Nadamo se da ima za svakog ponešto.

Termini: Deset termina od 18. lipnja do 30. kolovoza
Cijena: 2200 do 2850 kuna

Prijave i informacije na: https://www.kkcedevita.hr/hr/novosti/ljetni-kamp-2...

LOŠINJ

Kamp se po prvi puta održava u novoj dvorani KK Zabok-a u Zaboku sa smještajem u luksuznom Hotelu Well**** s 4 zvjezdice. Sudionici će imati priliku upoznati se i raditi s profesionalnim igračima, čuti savjete košarkaških legendi, a sve to uz druženje s vršnjacima iz Hrvatske i cijele Europe.

Termini: 23. do 30. lipnja
Godište: 2004. do 2008.
Cijena: 1845

Prijave i informacije na: http://www.kosarkaski-kamp.com

Komentari