Rajon Rondo: Možemo pobijediti Warriorse

Hoopster

NBA / Hoopster 33 Pregleda comments

Nakon što je playmaker starog kova – Rajon Rondo potpisao za Los Angeles Lakerse i pridružio se svom prijatelju LeBronu Jamesu, nismo dugo čekali da kaže što misli o momčadi i što očekuje ove sezone.

Rondo nije bio pretjerano skroman te je dao recept i plan kako oni mogu pobijediti mega momčad Golden State Warriorsa. Rondo je izjavio sljedeće: „Imamo roster u kojem je pet ball handlera u isto vrijeme. Petorica koji mogu proigravati i kreirati napad jedan za drugog, naspram jednom ball handleru. Bit će se im se jako teško prilagoditi protiv nas, jer ne mogu se držati samo jednog gameplana, a isto tako niti pokušati čuvati samo jednog igrača.

Ludo je razmišljat da se s Golden Stateom možemo nadmetati u šutiranju. Očito je kako su oni dokazali kako se s njima ne možeš nadmetavati u šutiranju, te tako mislim kako moramo pronaći neke nove načine da ih zaustavimo. Mislim da ćemo mi biti ti koji će razbiti njihovu formulu.

Također, Rondo je rekao i kako smatra da su oni jedni od favorita za naslov: „Možeš staviti bilo koju ekipu, bilo koje igrače oko Lebrona Jamesa, ali on će i dalje otići do finala, kao što je napravio jako puno puta. Tako da su i moja očekivanja takva.“

Rondo je prošle godine bio odličan u dresu New Orlenas Pelicansa, gdje je držao konce igre momčadi iz „Bayoua“. Svi smo uživali u njegovom fantastičnom playoffu u kojem je imao skoro triple-double učinak u prosjeku. Prosječno je zabijao 10 poena, uz 12 asistencija te malo više od 7 skokova. Nadamo se da će tako nastaviti, jer je Rondo jedan od zadnjih playmakera svoje vrste i bit će šteta kad ode u mirovinu.

Komentari