Režan s Pragom prema Final Fouru EuroLige, Olympiacos bez ikakvih izgleda

Ženska košarka

by HR košarka 54 Pregleda comments

Još su samo dva kola ostala do završetka EuroLige po skupinama. Po četiri najbolje plasirane ekipe idu dalje do naslova, a petoplasirana i šestoplasirana ekipa iz A i B skupibe EuroLige ide u četvrtfinale EuroCupa za žene. Odigrano 12. kolo EuroLige još je jednom potvrdilo velike izgled Praga Marije Režan da se nađe u samoj završnici ovog najelitnijeg europskog klupskog natjecanja, dok će Olympiacos Mirne Mazić i Ivane Tikvić  svoje sudjelovanje u EuroLigi završiti najvjerojatnije kao posljednja ekipa B skupine. Evo pregleda nastupa naših djevojaka u 12. kolu:

Grupa A 
Castors Braine – USK Prag 66:81

  • Marija Režan (USK Prag) – 24:08 min. (Three sk, 1 as, 1 ol, 1 il, val. 14) – 15 koševa (2P 6-11, SB Three-Three)
  • USK Prag trenutno zauzima 2. mjesto u grupi A sa 20 osvojenih bodova (Eight pobjeda i four poraza). Prag će u sljedećem kolu 13. veljače 2019. godine  na svom terenu dočekati   francuski ESBVA Lille Metropole Basket.

Grupa B

TTT Riga – Olympiacos 70:44

  • Mirna Mazić (Olympiacos) –  nije bila u rosteru zbog ozljede.
  • Ivana Tikvić (Olympiacos) – 25:31 min. (6 sk, 1 blk, Three il, val. 12) – 12 koševa (2P 6-Eight, SB Zero-2)
  • Olympiacos trenutno zauzima posljednje Eight. mjesto u skupini sa 13 osvojenih bodova (jedna pobjeda i 11 poraza). U sljedećem kolu Olympiacos će na svom parketu dočekati francuski Carolo Basket 13. veljače 2019. godine.

Foto: Ivana Tikvić bila je najefikasnija košarkašica Olympiacosa u Rigi / fiba.com

Priredio. Krešimir Dabić

Komentari