Rocketsi i Lakersi vrbuju Carmela Anthonyja

Hoopster

NBA / Hoopster 37 Pregleda comments

Nakon prizivanja pameti te shvaćanja da 310 milijuna za plaće i poreze nema apsolutno nikakvog smisla Oklahoma je odlučila s platnog spiska skinuti Carmela Anthonya te pronaći novi dom putem razmjene ili dogovoriti otkup ugovora s njim.

To je odmah privuklo interese određenih klubova kao Houston, Miami ili Lakersi, no svima im je u cilju dovesti ga kao slobodnog igrača radi zaobilaska njegove ogromne plaće od 28 milijuna dolara.

Svoju priliku iz prikrajka vreba i Philadephia, koja ga vidi kao kvalitetan dodatak postojećem rosteru. No čini se da su Rocketsi i Lakersi u prednosti za njegov potpis, i to radi prijateljstva.

Houston svoju šansu vidi u Chrisu Paulu, koji je s Anthonyem član Unije igrača, odnosno Carmelo je zamjenik Paula u vodstvu Unije, te Houston planira iskoristiti tu činjenicu u lovu na Anthonya. Njegovih 169 zabijenih trica prošle sezone bi mogle itekako pomoći u dodatnom ojačavanju napada Rocketsa.

Kod Lakersa najveću ulogu bi trebao odigrati LeBron James koji je veliki prijatelj s Melom još od dolaska u ligu, te se njih dvojica često mogu vidjeti na zajedničkim odmorima, a uz to je poznata njihova davna želja da jednog dana zaigraju skupa. Dodatnu ulogu igra i činjenica da Carmelo posjeduje kuću u Los Angelesu, te da njegova žena LaLa vidi Los Angeles kao idealan grad za život.

U svakom slučaju moramo se strpjeti za odgovor.

Komentari