VIDEO: Deset dana do Eurobasketa

HRT

by HRkos 94 Pregleda comments

Iako to nije toliko važno u ovom periodu. I druge ekipe se pripremaju, svi očekuju da budu u top formi kad počne europsko prvenstvo. Za sada je sve tu redu, imamo manjih poteškoća sa kapetanom, rekao je Marko Tomas.

Okrenuli smo se već puno oštrijem režimu treninga. Evo, odradili smo pet treninga u nizu, prije slobodnog popodneva. To ide zasad, rekao bih, u jednom solidnom ritmu i dobra je vijest što od sutra i Roko Ukić kreće sa punim treningom. To znači da smo arhivirali njegovu ozljedu. Prema tome, imamo dosta razloga za zadovoljstvo, kaže izbornik Aleksandar Petrović.

Prvenstvo za Hrvatsku počinje 1. rujna utakmicom protiv Mađarske, a u skupini su još Rumunjska, Crna Gora, Španjolska i Češka.

Vjerujem da ćemo kroz tih pet utakmica plus ove dvije što nas očekuju sa Slovenijom, doći do one optimalne forme. Logično je da radimo jer u prvom dijelu nismo imali previše vremena baviti se taktikom, objasnio je izbornik.

Ima još desetak dana do tog europskog prvenstva, za sad sve ide kako treba. Ja se nadam da će ovako bit do prvog dana prvenstva, da će nas zaobići ozljede, a onda ide ono najbitnije, zaključio je Kruno Simon.

Sve utakmice naše reprezentacije moći ćete pratiti u prijenosu na Hrvatskoj radioteleviziji.

POGLEDAJTE VIDEO NA HRT.HR

Komentari