Zach LaVine: Dokazati ću da vrijedim taj novac

Hoopster

NBA / Hoopster 29 Pregleda comments

Nakon što su Chicago Bullsi izjednačili ponudu Sacramento Kingsa za Zacha LaVinea tešku 78 milijuna dolara na četiri godine mnogi su ismijali taj potez Bullsa smatrajući kako LaVine ne vrijedi taj novac.

Na tu temu se oglasio i LaVine, koji je obećao da će začepiti usta svim kritičarima te im dokazati da su u krivu.

“Iskreno tuđe kritike me ne diraju previše jer sam sam sebi najveći kritičar. Ništa što čujem sa strane se ne mjeri s onim kakav sam sam prema sebi. Koliko god dobro odigrao utakmicu uvijek sebi nalazim zamjerku i sam sebe tjeram da budem bolji. Sretan sam zbog novog ugovora te ću dati sve od sebe da istini opravdam, a ovo što dolazi sa strane je dodatna motivacija.”, rekao je LaVine nakon utakmice Bullsa na Ljetnoj ligi.

Nakon što je stigla ponuda Kingsa koju je on i prihvatio u javnost je izašla priča kako je on razočaran zbog toga što su Bullsi uopće dozvolili da do toga dođe te kako su Kingsi pokazali više želje oko njega. Tu izjavu je dao Marku Spearsu s The Undefeateda, ali smatra kako su stvari izvučene iz konteksta.

“Smatram da je previše toga izvučeno iz konteksta. Poanta je bila u tome da sam samo htio potpisati ugovor s Bullsima, bez ponuda sa strane. Iskreno, nisam htio da dođe do toga da mi stižu druge ponude i da iste prihvatim. No sve je to iza nas, i tako želim da ostane. Fokusiran sam samo na Bullse i na zajednički napredak.”, izjavio je LaVine.

Komentari